Skräddarsydda utbildningar till fantastiskt pris (fullbokat)

Affärskraft Värmland är ett kompetensutvecklings- projekt för dig som äger eller arbetar på ett företag med upp till 9 årsanställda, med säte i Värmland. Tack vare projektet har du nu möjlighet att öka din egen och företagets konkurrenskraft genom utbildningar som gör dig mer affärsmässig. 

Utbildningarna är skräddarsydda för att passa småföretagare och du kan välja mellan försäljning, ledarskap, marknadsföring, ekonomi och Officepaketet. Kostnaden för att delta är låg. Soloföretag betalar endast 1000 kronor och mikroföretag (2-9 anställda) 2000 kronor för hela företaget.

Affärskraft Värmland är fullbokat och det som återstår är utbildningar och uppföljning för de företag som är anmälda. Totalt har 352 värmländska solo- och mikroföretag fått möjlighet att delta.

Kompetensutveckling ger resultat

Handelskammaren Värmland hjälper, via Affärskraft Värmland, framtidens företag att bli ännu bättre. När vi frågar företagen säger hela 82 procenten att kompetensutveckling är helt avgörande för att företaget ska fortsätta att utvecklas. 

Tidigare deltagare har också fått resultat. Nära hälften av företagen som deltog i den första projektomgången av Affärskrafts Värmland, 2010-2013, uppger att de ökat sin omsättning och var tredje företag ökade sin avlönade arbetstid tack vare företagsanalyserna och utbildningarna. 

Dessutom är utbildning ett fantastiskt verktyg för att skapa inspiration och motivation bland medarbetarna. Av dem som gått en utbildning anser hela 96 procent att utbildningen skapade nytta.

 

Senaste nyhet: