Senaste nytt i Affärskraft Värmland

Go Back

Företagen om Affärskraft

Affärskraft Värmland har hittills lockat 265 värmländska företag att kompetensutveckla sig. Varje dag ringer och besöker vi nya företag för att berätta om denna fantastiska möjlighet. I och med att fler deltar blir det också enklare. Idag har vi flera hundra röster som kan gå i god för att Affärskraft håller hög kvalité och skapar effekter i verksamheten. Nedan har vi samlat några av dem.


Hans Högfeldt, vd Krongården (f.d. Värmlands Campanläggning), som erbjuder vandrarhem för läger och konferenser:

”När vi startade Affärskraft var vi nio anställda och idag är vi 29 personer. Vi har ökat omsättningen från tre till tio miljoner. Det är mycket tack vare Affärskraft som vi växt så snabbt som vi har gjort. Jag lärde mig väldig mycket, fick nya kontakter och tips från andra deltagare, det var nog det bästa jag gått.”

 

Elisabeth Styffe, ägare av Alaté AB, som säljer inredning till företag:

” Vi valde Affärskraft för att utvecklas och utmanas. Det har varit mer givande än jag någonsin kunnat tro. Förutom företagsanalysen har vi gått utbildningar i marknadsföring, försäljning och ledarskap. Det har gett en genomlysning av företaget och en växtkraft som annars inte hade varit möjlig. Det bästa med Affärskraft var de engagerade lärarna och kursdeltagarna. Vi har fått ett nätverk och samarbetspartner för framtiden. Jag kan verkligen rekommendera alla som får delta, att göra det. Affärskraft är en otrolig möjlighet för oss mindre företag att utvecklas och få kraft in i framtiden.”


Per Widén, delägare på Matstudion, ett företag som anordnar matlagningsaktiviteter, catering och provningar för grupper och företag:

”Jag gick en utbildning i marknadsföring. Det jag tyckte var allra bäst var att kunna bolla olika idéer med andra företagare. Allt från att få konstruktiv feedback till att slå hål på en del myter, där man tror sig själv veta bäst. Det jag tog med mig mest ifrån var dagen med Urban Karlstam på Motherland, där vi fick jobba med olika steg i kundkontakten. Allt från att medvetandegöra kunden om vår verksamhet, till att i slutändan skicka en faktura och få göra ett nytt uppdrag åt kunden.”


Anneli Häll, ägare Livskraft, jobbar med helhetslösningar inom träning, kost och hälsa:

”Jag gick ledarskapsutbildningen och vi jobbade mycket med kommunikation, de svåra samtalen och vikten av min ledarroll. Det bästa vara att kursledaren utgick ifrån våra behov. Vi fick skriva upp vad vi vill få ut och så mötte han de behoven. Jag använder det jag lärde mig under utbildningen varje dag i min ledarroll. Jag kan verkligen rekommendera andra att delta, det var värt varenda minut.”


Andreas Högberg, ägare av hyrljud.nu, företaget som hjälper privatpersoner och företag med allt inom ljud, ljus och event:

”Jag gick utbildningen i försäljning business to business och fick bland annat lära mig att vässa mina kunskaper i mötesbokning, offerering och presentationsteknik. Det bästa med Affärskraft, förutom själva utbildningen, var att ja fick del av ett stort nätverk. Redan på företagsanalysen lärde jag känna företagare som jag fortfarande har kontakt med. Vi är i en expansionsfas där jag kommer att ha mer kundkontakt och jobba mer med sälj. Jag lämnar ogärna saker åt slumpen, så jag kommer ha stor nytta av utbildningen. Affärkraft är en effektiv kompetensutveckling för en billig peng.”

Facebook Twitter Digg It! StumbleUpon Del.icio.us Reddit

Post a comment!
 1. Formatting options
     
   
   
   
   
     
Få våra nyheter via e-post